Schoonheidssalon Vanessa – Jubileum actie

apr 17, 2020 | Initiatief

#MKBLANSINGERLAND

10 jaar Schoonheidssalon Vanessa!

Terwijl de wereld lijkt stil te staan door onzekerheid, gaan alledaagse dingen zoals zorg voor huishouden, gezin en werk (voor zover dat lukt) gewoon door. Zo ook je huidverzorging. Omdat salonbehandelingen nu niet lukken, komen ze gewoon naar je toe als jij dat wilt en blijf ik wel bereikbaar voor advies en producten die ik gratis bij je bezorg. De jubileum actie’s heb ik aangepast en leuke setjes van gemaakt, want ondanks alle toestanden vier ik dit jaar nog steeds mijn jubileumjaar: de salon bestaat 10 jaar, ik zit 25 jaar in het vak en ben alweer 5 jaar gelukkig met de aromatherapie van S.P.A.! (aromatherapie is overigens heel goed inzetbaar om je immuunsysteem te verbeteren, vraag gerust meer info)
Om deze jubilea te vieren vind je hier 10 maanden lang een hele leuke jubileumactie. Je kunt leuke kortingen, speciale behandelingen en mooie presentjes verwachten.

Over Schoonheidssalon Vanessa

Al ruim 22 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een hele grote liefde voor echte natuurlijke cosmetica. Ik heb een brede interesse voor cosmetische ingrediënten, voeding en alles wat met gezondheid en welzijn, natuur en milieu te maken heeft. Door mijn eigen ervaring met huidproblemen en de diagnose huidkanker ben ik nog kritischer gaan kijken naar de werking van cosmetica. Mijn huidproblemen heb ik gelukkig onder controle. Ik help jou ook graag met een eerlijk advies. Ik vertel geen sprookjes maar vind het wel heel fijn om jou een heerlijk wellness gevoel te geven tijdens je behandeling. Nu je dit van mij weet, hoop ik met jou ook eens kennis te maken in de salon!

Website

www.salonvanessa.nl