Initiatief aanmelden of gratis vermelding

Meld je onderneming gratis aan

Op de website van MKBLansingerland vind je op consumenten gerichte initiatieven van allerlei verschillende ondernemers uit Lansingerland. 

De Corona-crisis vraagt van ondernemers creativiteit om alsnog omzet te kunnen realiseren in een tijd waarbij persoonlijk contact niet of nauwelijks mogelijk is.

Door op één website alle crisis gerelateerde initiatieven van ondernemers in Lansingerland te vermelden, kunnen de inwoners van Lansingerland makkelijker uw acties vinden.

Staat jouw onderneming en/of initiatief nog niet vermeld op deze website stuur dan een bericht naar mkblansingerland@2dynamic.nl graag ontvangen we een korte beschrijving van je actie/initiatief en de contactgegevens van de onderneming. Of vul het contactformulier hieronder in met al je gegevens.

Om ervoor te zorgen dat het platform MKBLansingerland.nl in een korte tijd een groot bereik krijgt onder de inwoners van Lansingerland is het aan te bevelen om via jouw social media kanalen te verwijzen naar dit platform. Dit kan door middel van #MKBLANSINGERLAND

 

[wpforms id=”1480″ title=”false” description=”false”]